Er zijn veel voor- en nadelen om te overwegen voordat u een gerenoveerde mobiele telefoon koopt. Als een munt hebben gereviseerde smartphones twee kanten – “goed en slecht”. Als je het niet weet, laat het me dan eerst weten: “Wat is een refurbished telefoon?” Eigenlijk zijn deze mobiele telefoons al in gebruik en tweedehands en retourneren de consumenten ze voor een kleine fout of defect.

Kun Je Een Refurbished Telefoon Ook Combineren Met Een Sim Only Abonnement

Ze worden gerepareerd, getest door het bedrijf en in een zeer goedkope prijs verkocht na renovatie. Soms hebben ze dezelfde garantie als de nieuwe. Er is geen garantie als de telefoon volledig probleemloos is of niet. Soms hangt het van je geluk af of druist het tegen je geluk in. Ook raden we het je aan om je in te lezen over sim only vergelijken. Je moet immers wel beschikken over belminuten en data. Maar er zijn enkele aspecten die u vertellen of u wel of niet gerenoveerde mobiele telefoons moet kopen.

Maar Wat Is Er Nou Echt Waar Over Tweedehands Telefoons?

Helaas ben je je iPhone kwijt en wil je meteen een smartphone kopen, maar heb je voorlopig geen geld meer. Dus de beste keuze kan een opgeknapte smartphone zijn.

  • Anders houden sommige consumenten ervan om hun handsets binnen een zeer korte periode te vervangen. Dus gaan ze voor de renovatie keuzes.
  • Vandaag zal ik het hebben over positieve en negatieve kanten die je laten beseffen of je wel of niet gerenoveerde mobiele telefoons moet kopen.

gebruikte telefoon sim only

Wanneer Is Het Dan Slim Om Een Refurbished Telefoon Te Kopen?

Er zijn veel redenen die uw beslissingen kunnen nemen voor een opgeknapte mobiele telefoon. Laten we ze kennen.

De Prijs Van De Smartphone Is Goedkoop

Zelfs de handset wordt door één gebruiker gebruikt en wordt in zeer korte tijd geretourneerd, maar de prijs is veel goedkoper met grote winsten. Ze zijn goedkoop omdat ze gebruikt en defect zijn en kunnen niet opnieuw als nieuw worden bestempeld.

  • Een van de grootste redenen om een ​​gerenoveerde mobiele telefoon te kopen, is geldbesparing in plaats van een groot bedrag te verspillen aan een gloednieuwe. Bovendien, als u uw telefoon onlangs bent kwijtgeraakt of niet goed werkt; dus je kunt ervoor gaan.

Je Bent Goed Bezig Voor Het Milieu

Als je iemand bent die houdt van de door God begaafde natuurlijke schoonheid van de omgeving en het niet meer wilt verpesten met elektronisch afval, dan zijn gerenoveerde telefoons iets voor jou.

Je Hebt Garantie Op Het Toestel

U hoeft zich echt geen zorgen te maken als de smartphone defect raakt nadat u hem hebt gekocht. Er zijn veel gerenommeerde telefoons bedrijf die 90 dagen garantieperiode geven. U kunt uw telefoon dus gemakkelijk repareren door het bedrijf tijdens de garantieperiode wanneer er problemen optreden.

Betere Beveiliging Door De Vele Test Van Revisie

Nadat het bedrijf deze handsets heeft getest, zijn deze handsets getest door gebruikers en vervolgens door ervaren technici. Ze zijn dus beter beveiligd dan nieuwe telefoons, omdat ze zwaar worden getest.