Als je op reis gaat en graag je auto wilt achterlaten bij een parkeergarage van Keulen airport, dan is dat zeker wel mogelijk. Elk goede airport heeft grote parkeerterreinen waar er op je auto gelet kan worden en Keulen airport is zeker een daarvan. Ze hebben diverse parkeerterreinen waar je uit kunt kiezen.

Parkeergarage 1 Op Airport Keulen Is Behoorlijk Goed Beveiligd!

Parkeergarage 1 is ideaal voor lang termijn parkeren en ligt ook nog vlak bij het terminaal. Parkeergarage 2 ligt ook dicht bij het terminaal en is bedoeld voor gehandicapten, vrouwen en exclusief parkeren met een afzonderlijk veiligheidsterrein. Parkeergarage 3 ligt ietsje verder, maar te voet ben je er binnen enkele minuten waar je moet wezen. Parkeerplaats P-Nord is speciaal voor extra grote auto’s. Parkeren bij vliegveld Keulen is dus een makkie dankzij de vele mogelijkheden.

keulen airport parkeren lang

Je Kunt Makkelijk Kort Parkeren Op Airport Keulen

Voor mensen die kort willen parkeren is er natuurlijk ook keuze genoeg. Er is een speciale zone voor kort parkeren en verder heb je ook nog keuze uit P32, P1K, P1A en P20. Op de website van het vliegveld kun je een platform downloaden zodat je precies kunt nagaan hoe je moet rijden. Je kunt meteen dan de prijzen van elk parkeergarage met gemak doornemen en eventueel een plekje reserveren.

Welk Hotel Kun Je Kiezen Bij Vliegveld Keulen

Het is ook heel handig om te weten welke hotel bij Keulen airport er vlak in de buurt van het vliegveld liggen. Vooral wanneer je niet gewend bent met de buurt en je snel een hotel moet vinden om de nacht in door te brengen. Op de website van het vliegveld kun je nagaan welke hotels bij Keulen airport te vinden zijn.

Ze geven aan hoe ver ze van het centrum liggen, wat de beoordelingen zijn en hoeveel je per nacht zou moeten betalen. Natuurlijk kun je ook nagaan wat voor accommodaties er aangeboden worden, welke recreatiemogelijkheden ze hebben en wat de betaalmogelijkheden allemaal zijn. Geen reden om Google te gebruiken dus. Alle informatie kun je lekker op 1 plek vinden.