Is het logischer om een ​​auto te kopen of leasen voor inwoners van de VAE? Wat voor u het beste werkt, hangt af van uw individuele behoeften? Laatst stond er nog een goed artikel op de site www.leaseauto.net/ over leasen in het buitenland.

  • Het leasen van een auto heeft veel voordelen boven het kopen van een auto in de VAE. Wanneer u een auto huurt, betaalt u een maandelijkse geconsolideerde betaling die alle kosten omvat, zoals auto-onderhoud, garantie, verzekering – u hoeft alleen maar voor de benzine van uw auto te betalen. En als u op ons lijkt en graag rondrijdt in de nieuwste squeeze, dan zult u blij zijn te zien dat u uw auto aan het einde van het contract kunt inruilen voor het nieuwste model of gewoon een andere kleur. Wil je weten hoe dat werkt? Kijk dan eens op leaseauto.net/private-lease/

Let Goed Op Deze Regels Als Je Een Leasecontract Gaat Afsluiten

De vuistregel is dat hoe langer u zich aanmeldt voor een leasecontract, hoe goedkoper uw contract zal zijn. Aan het einde van de leaseperiode heeft u de mogelijkheid om de auto tegen een vooraf bepaalde waarde te kopen, de leaseperiode voor een lager tarief te verlengen of gewoon door een nieuwer model te vervangen.

Auto Kopen of Leasen In VAE

We hebben gekeken naar een BMW 5-Serie 520i uit 2018 met een waarde van AED210.000 voor zowel leasing als aankoop. Volgens onze Seez-gegevens is leasing goedkoper voor inwoners van de VAE gedurende een periode van 1 of 2 jaar. Hieronder is een eenvoudige vergelijking:

  • Als u er een zou kopen, kunt u verwachten ongeveer AED68.000 te betalen voor een jaar en AED105.950 over twee jaar, inclusief afschrijving, rente, verzekering, registratie en extra kosten.

auto lease kiezen in dubai

Leasen In De VAE Is Veel Goedkoper

Bij leasing kunt u verwachten het eerste jaar AED52.980 te betalen (of AED4.415 per maand) en AED87.254 over 2 jaar (wat neerkomt op AED 3.636 per maand). Deze cijfers omvatten ook autoverzekeringen, autoregistratie, onderhoud en leenrente , wat het super eenvoudig maakt voor autoleasers – u hoeft alleen maar voor de brandstof te betalen.

Leasemaatschappijen blijven concurrerend door bulk in te kopen, waardoor hun onderhoudsauto-onderdelen goedkoper worden. En wat Seez ontdekte, is dat hoewel veel autofabrikanten in de VAE zeer competitieve autoleaseprijzen hebben, ze weinig doen om ze te adverteren – daarom is het handig om ze te zien in de Seez-app.

Een Aantal Mensen Die Een Auto Hebben Geleased In De UAE

Afhankelijk van bij welke autodealer u leaset, moet u mogelijk een aanbetaling doen (misschien twee of drie maanden), hoewel sommige autofabrikanten hier niet om vragen. Er kan ook een boete zijn als u over een bepaalde kilometerstand gaat, maar dit is enigszins aanzienlijk en het zou u VEEL rijden kosten om erover te gaan.

Leasen In Dubai Kan Natuurlijk Ook Bij Je Levensstijl Passen

Voor Ely, een expat in Dubai, past autoleasing bij haar meer voorbijgaande levensstijl – ze is niet 100% zeker in welk land ze over 2 jaar zal wonen, omdat het allemaal afhangt van waar haar werk haar brengt. Ze vindt het leuk dat ze de auto terug kan geven aan het einde van het contract en ze is niet aansprakelijk voor doorverkoop.

“Voor mij is leasen de betere optie – ik hoef me geen zorgen te maken over slijtage, onderhoudskosten of autoverzekeringen. Het geeft me gemoedsrust wetende dat er maar één consistente maandelijkse afbetaling is die ik elke maand moet betalen. Er zijn geen toegevoegde ‘verrassingskosten’ die u vaak krijgt als u een auto bezit. Ik rij ook graag in het nieuwste model en verander de kleur van de auto, wat een ander voordeel van leasen is ”